İstanbul Kurbanlık Koyun Büyükbaş Küçükbaş (2013) Hayvan Fiyatları   1 comment

İstanbul Kurbanlık Koyun Büyükbaş Küçükbaş (2013) Hayvan Fiyatları

İstanbul Kurbanlık Koyun Büyükbaş Küçükbaş (2013) Hayvan Fiyatları

Kurban bayramına gün be gün yaklaşılırken, kurban fiyatları ve kurban satış yerleri de önem kazanıyor. Bir hayli özen gösterilen kurban konusunda satış ve kesim yerleri de şimdiden belli oldu. Kurban fiyatlarını il il Spothaber.com farkıyla öğrenebilirsiniz. En güncel ve en doğru kurban haberleri burada.

Kurban fiyatlarında en gncel ve en doğru bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz. İstanbul ili için kurban satış yerleri ve il il kurban fiyatları listesi burada. Bugün 2 Ekim 2013, kurban bayramına tam 13 gün kaldı. Yavaş yavaş yaklaşann kurban bayramı, kurban konusuna ilgi gösterilmesine de neden oluyor.k

Kurban fiyatları yavaş yavaş belli olmaya başladı. Büyükbaş ve küçükbaş hayvanların geçen seneye oranla pek de değişmediği kurban fiyatlarında son durum ne? Kurban bayramına tam 15 gün kaldı. Bugün 1 Ekim 2013.

Kurban fiyatlarında son durum haberlerine hoşgeldiniz. Bugün Ekim ayının ilk günü, Kurban bayramına da tam 15 gün kaldı. 2 haftalık sürelerini dikkatli bir şekilde kurban fiyatlarını araştırarak geçiren vatandaşlar, büyükbaş ve küçükbaş hayvanların fiyatlarını an be an kontrol ediyor.

İl Büyükbaş (TL) Küçükbaş (TL)

İstanbul 4.000-9.000 600-650

Ankara 2.000-7.000 300-600

Konya 2.500-6.000 400-700

Erzurum 7.000-8.000 350-400

Kastamonu 2.000-7.000 400-600

Gaziantep 3.000-6.500 500-800

Hatay 2.500-5.000 500-700

Samsun 1.500-4.000 450-700

Kurban bayramı an be an yaklaşırken, vatandaş da cebini düşünüyor. Kurban vecibesini yerine getirmek isteyen vatandaş Kurban fiyatlarının kaç Lira olduğunu da merak ediyor. İstanbul, Ankara ve Konya’da kurban fiyatları ne kadar? Büyükbaş, küçükbaş, inek, dana, deve, koyun, keçi fiyatları kaç Lira?

Kurban fiyatları aşağı yukarı kaç Lira, sizlere bunun bilgisini vereceğiz. İstanbul, Ankara, İzmir ve Konya’da aşağı yukarı aynı seyredecek. Uzmanlar bu sene kurbanlık sıkıntısı yaşanmayacağı için, fiyatların geçen seneye göre yükselmeyeceğini öngörüyor. Küçükbaş ve büyükbaş hayvan fiyatı kaç Lira? Bugün 27 Eylül 2013.

Kurban bayramına sayılı gün kaldı. 15 Ekim 2013 tarihine denk gelen kurban fiyatları, bu sene gerçekten de önemli bir gündem maddesi oluyor. Vatandaş cebinin kurban kesmeye elverişli olup olmadığını öğrenmek için kurban fiyatlarının aşağı yukarı kaç Lira olduğunu merak ediyor. Kurban derilerini de artık sadece THK toplamayacak. THK’nın bu tekel yetkisi elinden alındı.

Ekonominin en önemli gündem maddelerinden biri de yaklaşık 3 hafta sonra evlerde neşeyle kutlanacak olan Kurban bayramıyla ilgili olan kurban fiyatları. Bugün 27.09.2013 tarihinde, uzmanlar özellikle hayvancılığın geliştiği ilimiz olan Adana’dan hayvan azlığı olmadığı için fiyatların yükselmeyeceğini söylüyor. Kurban fiyatları kaç Lira? İstanbul – Ankara – İzmir. Dana, koyun, keçi, deve fiyatları ne kadar?

Kurban bayramına 3 hafta kala vatandaş cebini düşünüyor. Kurban bayramında kurbanını kesmek istiyor, ancak buna gücünün yetip yetmeyeceğini bilemiyor. Kurban fiyatları ne kadar? Bugün 27 Eylül 2013 perşembe günü.

Kurbanlık hayvan üreticicileri ve besiciler, kurbanlık fiyatlarının geçen yılla aynı olacağını kurbanlık fiyatlarına zam gelmeyeceğinin altını çizdiler.

Küçükbaş Kurban Fiyatları:400 TL ile 800 TL arasında olacağı tahmin ediliyor. Canlı kg fiyatının ise yaklaşık 13 TL civarında seyretmesi bekleniyor.
Büyükbaş Kurban Fiyatları:4000 TL ile 10000 TL arasındaki fiyatlar tahmin ediliyor.

Kurban bayramına neredeyse 3 hafta var. Bu 3 haftada dini vecibelerini yerine getirip kurban kesmek isteyen vatandaşlar, ceplerini kurban almaya göre ayarlayacak. Kurban bayramı 15 Ekim 2013 salı günü ve kurban fiyatları kaç Lira? İstanbul – Ankara – İzmir. (25.09.2013). Dana, koyun, keçi, deve fiyatları.

Kurban bayramına sayılı haftalar kala, kurban fiyatları herkesin gündeminde. Özellikle birleşerek danaya girecek olan vatandaşlar, araştırma faaliyetlerine şimdiden başladı. Kurban fiyatları kaç Lira? Dana, koyun, keçi, deve fiyatları ne kadar?

Kurban bayramına tamı tamına 3 hafta kaldı sayın okuyucular. Kurban fiyatlarında yaşananlar ise vatandaşın gündeminde 1 numaralı maddeyi oluşturuyor. Kurban fiyatları ne kadar? Adana’dan gelen habere göre, bu yıl kurbanlıklarda sayıca bir sıkıntı yaşanmayacak, e bu durumda da kurban fiyatları yükselmeyecek. Kurban fiyatları düşecek mi yükselecek mi? Kurban fiyatları kaç Lira? 24 Eylül 2013.

İstanbul – Ankara ve İzmir, yani 3 büyük ilde kurban fiyatları kaç Lira? Kurban bayramının yavaş yavaş yaklaşmasıyla birlikte, kurbanlık fiyatlarına 2013 yılında geçen seneye göre zam yapılıp yapılmadığı merak ediliyor. Dini vecibelerini yerine getirmek isteyen vatandaşların kurbanın ekonomik boyutunu da düşünmeleri gerekiyor. Kurban fiyatları kaç Lira? Ankara – İstanbul – İzmir. 23 Eylül 2013.

Kurban bayramına neredeyse 3 hafta kaldı. Az bir zaman kala ceplerini de ona göre ayarlayacak olan vatandaşlar, kurban bayramı gelmeden kurbanlarını da ayarlamak istiyorlar. Kurban bayramının en önemli ve can alıcı kısmı olan kurban kesimi, bu sene vatandaşların yüzünü güldüreceğe benziyor. Zira, uzmanlar kurban fiyatlarının zamlanmayacağını düşünüyor.

15 Ekim 2013 tarihinde pek çok kişi dini vecibesini yerine getirerek surban kesecek. Bu ibadetin bir de ekonomik boyutu söz konusu. Kurban fiyatları kaç para? Ankara, İstanbul ve İzmir’de kurbanlık fiyatları ne kadar? İşte tüm bu soruların cevapları Spothaber.com’da sizlerle. Kurban alırken nelere dikkat etmeli, Kurban kimlere farz? Kurban fiyatları. Küçükbaş ve büyükbaş hayvan fiyatları, koyun, inek, davar, keçi ve deve fiyatları tahminleri Spothaber.com’da.

Kurban Bayramı yavaş yavaş yaklaşıyor. İnsanlar her şeyin ateş pahası olduğu günümüzde kurbanlık fiyatlarını şimdiden merak ediyor. Kurban fiyatları ne kadar? İstanbul, Ankara ve İzmir’de kurban fiyatları ne kadar? Büyükbaş hayvan, küçükbaş hayvan, koyun ve inek fiyatları ne kadar?

15 Ekim 2013’de olan Kurban Bayramı için cevabı en fazla merak edilen soru kurban fiyatları ne kadar olacak? Kurbanlık fiyatlarıyla ilgili ilk bilgiler gelmeye başladı.

Kurban fiyatları acaba zamlandı mı? geçen seneye oranla daha mı pahalı olacağı merak edilen kurbanlık fiyatları konusunda uzmanlar, geçen seneden pek de farklı bir tablonun çizilmeyeceğini söylüyor.

“Bu yıl kurbanlık sıkıntısı yok”

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eker: “Büyükbaş ve küçükbaş hayvan üretimde kurbanlık sayısı açısından hiçbir problem yok”- “Geçen sene 770 bin büyükbaş hayvan kesilmiş, şu anda 1,5 milyon büyükbaş hayvan sadece kurbanlık için var. Geçen sene 2 milyon 200 bin civarında küçükbaş hayvan kesildi, bu sene 3,5 milyon koyun, keçi cinsinden var”

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, bu yıl kurbanlık sıkıntısı yaşanmayacağını belirterek, “Geçen sene 770 bin büyükbaş hayvan kesilmiş, şu anda 1,5 milyon büyükbaş hayvan sadece kurbanlık için var. Geçen sene 2 milyon 200 bin civarında küçükbaş hayvan kesildi, bu sene 3,5 milyon koyun, keçi cinsinden var” dedi.
Eker, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş’u ziyaretinde, kentte yapımı tamamlanan 10 kırsal kalkınma yatırımlımını hizmete açacaklarını söyledi.
Tarıma dayalı sanayinin gelişmesini, küçük ve orta ölçekli işletmeler aracılığıyla üreticilerin ürünlerini değerlendirmelerini önemsediklerini vurgulayan Eker, “Üreticilerin gelirini artıracak, aynı zamanda istihdam yaratabilecek ekonomik faaliyetleri destekliyoruz. Bu kapsamda Türkiye genelinde 2006’dan beri çeşitli projeler uyguluyoruz. Çukurova, Türkiye’de modern tarımın yapıldığı, geliştirildi en önemli merkez. Diyebiliriz ki Türkiye’de ilk modern sulama burada yapıldı” diye konuştu.
Gazetecilerin, kurbanlık sıkıntı olup, olmadığı sorusu üzerine, Bakan Eker, herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını kaydetti.
Bu yıl kurbanlık sayısının, geçen yıl kurbanda kesilen küçükbaş ve büyükbaş hayvanın iki katı olduğuna dikkati çeken Eker, şu bilgileri verdi:
“Büyükbaş ve küçükbaş hayvan üretimde kurbanlık sayısı açısından hiçbir problem yok. Geçen sene kesilenin iki katı kadar büyükbaş kurbanlık var. Geçen sene 770 bin büyükbaş hayvan kesilmiş, şu anda 1,5 milyon büyükbaş hayvan sadece kurbanlık için var. Geçen sene 2 milyon 200 bin civarında küçükbaş hayvan kesildi, bu sene 3,5 milyon koyun, keçi cinsinden var. Dolayısıyla toplumun geçen sene kestiğinin iki katı kadar bu sene kurbanlık hayvan var. Yetiştirici bunları yetiştirdi. Bunların mutlaka sağlık kontrolleri yapılarak pasapotları alınmak suretiyle sevk edilmeleri gerekiyor ki gittiği yerde yeni problemler çıkmasın.”

Nakilden önce kurbanlıkların mutlaka sağlık kontrolünden geçirilmesi gerektiğini belirten Eker, şunları kaydetti:
“Türkiye büyük bir ülke. Doğudan batıya sevkıyat oluyor. Bunu sağlıklı şekilde denetlemezsek bir yerden aldığımız hastalığı tüm Türkiye’ye yayma ihtimalimiz var. O nedenle buna herkes son derece dikkat etmeli. Pasaportla, yerinde aşıları, kontrolleri yapılarak sağlık raporu alınmak suretiyle nakledilmeli, gittiği yerde de sağlık kontroleri yapılmalı. Bunların kesilmeyenleri ve geri dönenleri olduğundan bu hastalıkları başka taraflara bulaştırmamamız lazım. Hayvan hastalıklarının iki önemli sonucu var. Biri, bazı hastalıkların insanlara da bulaşma ihtimali, ikincisi ülkemizin ekonomik kaybına sebebiyet vermesi. Dolayısıyla ikisi de çok büyük zarardır. Hem insan sağlığı çok önemli. Parası, değeri ölçülemez. Bir de ekonomik olarak bunlara dikkat etmemiz lazım. Tedbirler alındı. Tüm kurumlar görevini yapıyor. Çiftçilerimizin de buna riayet etmesi gerekiyor.”

Kurban Satış Yerleri

Kurban bayramına sayılı günler kala, bayram sevinci yaşayacak olan vatandaşlar hazırlıklarını şimdiden yapmaya başladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından da açıklanan kurban satış yerleri, önümüzdeki haftalarda insanların uğrak mekanlarından biri olacak. Bu sene Kurban bayramı 15 Ekim 2013 tarihinde gerçekleşecek.

İstanbul’da kurbanlık hayvan satış ve kesim yerleri belirlendi. Tüm satış ve kesim noktalarında hayvanların sağlık durumu veteriner ve zabıta tarafından denetlenecek.

Büyükşehir Belediyesi’nce yapılan açıklamada, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla ilçe belediyeleriyle koordineli olarak kent genelinde kurban satış ve kesim yerlerinin belirlendiği bildirildi.

Kente kurbanlık hayvan getirenlerin bilgilenmesi amacıyla satış ve kesim yerlerinin listesinin şehre giriş noktaları ile kurbanlık hayvanların kontrolünü yapacak olan Tarım İl Müdürlüğü ve Belediye Zabıta Müdürlüğü’ne gönderildiği kaydedildi.

Belediye Sağlık Daire Başkanlığı’na bağlı Veteriner İşleri Müdürlüğü’nün tüm satış ve kesim noktalarında 1 veteriner hekim ve 1 zabıtadan oluşan 4 adet ekiple bu yerler ile satışa sunulan hayvanların sağlıklı olup olmadıklarını denetleyecekleri ifade edilen açıklamada, kurban satış ve kesim yerleri de açıklandı:

Büyükşehir Belediyesi Kurban Kesim Yerleri:

-Zeytinburnu (Yedikule Zindanları yanı),

-Eyüp (Yeşilpınar Veysel Karani Camii yanı),

-Bağcılar (Ebubekir Camii yanı),

-Ümraniye (Tepe Üstü mevkii),

-Tuzla (Büyükşehir Belediyesi Aydınlıköy Mezbahası).

Avcılar Kurban Satış ve Kesim Yeri:

-Ambarlı Dolum Tesisleri Yolu Karakol yanındaki arsa.

Bakırköy Kurban Satış ve Kesim Yerleri:

-İncirli, metro istasyonunun arkası,

-Ataköy 6. Kısım.

Beykoz Kurban Satış ve Kesim Yerleri:

-Göksu, Gima Market karşısı vakıf arazisi,

-Çubuklu, Dedeoğlu Petrol Ofisi arkası,

-Rüzgarlıbahçe, cami karşısı,

-Yalıköy, eski pazar yeri.

Beşiktaş Kurban Satış ve Kesim Yerleri:

-Türkali Mahallesi Ihlamurdere Caddesi sonu, Ihlamur Kasrı karşısı,

-Ulus Pazarı, Nispetiye Mahallesi, Akmerkez karşısı Adnan Saygun Caddesi başlangıcı,

-Ortaköy Mahallesi Dereboyu Caddesi sonu, Ambarlıdere Caddesi’nin başı, Boğaz Köprüsü viyadüğünün altı.

-Beşiktaş Ihlamurdere Caddesi’nin sonu, İmam Hatip inşaat alanı.

Beyoğlu Kurban Satış ve Kesim Yerleri:

-Cinderesi,

-Sütlüce,

-Piyalepaşa Bulvarı,

-Dolapdere Ziraat Bankası arkası.

Bahçelievler Kurban Satış Yerleri:

-Efes Pilsen Fabrikası yanı (Merter Açık Oto Pazarı),

-Radar mevkii (Atatürk Caddesi üzeri),

-Soğanlı Meydanı altı (Çelik Hançer Sokağı).

Bayrampaşa Kurban Satış Yerleri:

Cevatpaşa Mahallesi:

-Gökhan ve Kafkas sokaklarının bulunduğu alan (Bilal-i Habeş Camii yanı),

-Turna Sokak ile Adem Yavuz Caddesi’nin bulundunduğu alan (Cevatpaşa Muhtarlığı yanı),

-Girne Sokağı’nın arkasındaki alan,

Kocatepe Mahallesi:

-12. Sokak ile Meltem Sokağı’nın bulunduğu alan (Kocatepe Camii yanı),

-12. Sokak ile Mega Center’in önünde bulunan alan,

-50. yıl Caddesi, Kartaltepe Spor Sahası yanındaki alan,

-Terazidere Mahallesi Güneş Caddesi üzerindeki boş alan,

-Altıntepsi Mahallesi Akpınar Caddesi Bayrampaşa Vakfı Aşevi.

Bayrampaşa Kurban Kesim Yerleri:

Altıntepsi Mahallesi:

-Akpınar Caddesi üzerinde,

-Akpınar Caddesi Bayrampaşa Vakfı Aşevi,

-Kartaltepe Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Parkı yanı,

-Murat Mahallesi Sinema Sokak üzerinde,

-Cevatpaşa Mahallesi Gökhan Sokak üzerinde (Bilal-i Habeş Camii yanı).

Bağcılar Kurban Satış ve Kesim Yerleri:

-Ebubekir Camii karşısı,

-100 Yıl 42 Evler,

-A. Yesavi Caddesi, Mevlana Caddesi üzeri,

-Evren Mahallesi, İstiklal Caddesi, Barbaros Sürücü Kursu yanı.

-Demirkapı Velioğlu Caddesi, Veysel Karani Camii karşısı.

Eminönü Kurban Kesim Yeri:

-Kumluk Otoparkı (Tren yolu yanı Kumkapı) (Kurban satış yeri yok).

Eyüp Kurban Satış Yerleri:

-Eyüp Bulvarı,

-Demirkapı Uzeli’nin yanı,

-Sevinç Köprüsü yanı, Osmanlı Parkı karşısı,

-Emniyet civarı,

-İslambey Pazarı,

-Kemerburgaz 30’luk yol civarı,

-Haliç köprü altı, kamyon garajı,

-Veysel Karani Camii civarı,

-Alibeyköy Pazarı.

Eyüp Kurban Kesim Yerleri:

-Haliç Köprü altı, kamyon garajı,

-Veysel Karani Camii civarı,

-Alibeyköy Pazarı.

Esenler Kurban Satış Yerleri:

-Kemer Mahallesi (Kemer Mezarlığı yanı),

-Çiftehavuzlar (Kışla yanı).

Esenler Kurban Kesim Yerleri:

-Oruç Reis Mahallesi, Şehit Ali Karahan Caddesi No: 1 (Kurudere),

-Turgut Reis Mahallesi Şehit Ali Karahan Caddesi No: 98 (Kurudere),

-Havaalanı Mahallesi, Çinçindere Caddesi No: 1 (BP benzin istasyonu altı),

-Birlik Mahallesi Karaosmanoğlu Caddesi 840 Sokak No: 41,

-Birlik Mahallesi 800 Sokak No:9 (Karabayır Parkı karşısı),

-Fatih Mahallesi 1. Cadde, 1. Sokak, No:29-30,

-Menderes Mahallesi Çinçindere Caddesi 63 Sokak No:3,

-Menderes Mahallesi 25 Sokak No:1,

-Fevzi Çakmak Mahallesi 15 Sokak No:100,

-Kazım Karabekir Mahallesi 2. Cadde No:72,

-Nene Hatun Mahallesi 6. Cadde No:1,

-Mimar Sinan Mahallesi 22 Sokak, No:3,

-Davutpaşa Caddesi No:84.

Fatih Kurban Satış Yerleri:

-Çukurbostan (Çarşamba Karakolu arkası),

-Edirnekapı (Mihrimah Sultan Camii arkası),

-Topkapı (Olcay Oteli arkası – Kemikli burun mevkii),

-Silivrikapı Uzunyusuf Parkı önü,

-Belgradkapı (Namık Sevik Stadı yanı),

-Fatih Belediyesi Aşevi (Akgün Oteli arkası).

Fatih Kurban Kesim Yeri:

-Fatih Belediyesi Aşevi (Akgün Oteli arkası).

Gaziosmanpaşa Kurban Satış Yerleri:

-Eski Edirne Asfaltı Sabri Ülker arsaları,

-Jandarma Karakolu karşısı-Küçükköy,

-Kazım Karabekir Mahallesi (su deposu),

-Ellinci Yıl Mahallesi Bey Caddesi,

-Küçükköy Stadyumu yanı (Poligon Caddesi üzeri).

Güngören Kurban Satış Yerleri:

-Atatürk Caddesi Osmanbey Durağı altı,

-Merkez Mahallesi Spor Salonu arkası (eski kum deposu yanı).

Kadıköy Kurban Satış Yerleri:

-İçerenköy

– Carrefour önü, E-5 üzeri,

-Yenisahra Metro önü E-5 üzeri,

-Küçükbakkalköy Dörtyol tanzim altı.

Kadıköy Kurban Kesim Yerleri:

-İçerenköy

– Carrefour önü (E-5 üzeri),

-Yenisahra Metro önü (E-5 üzeri),

-Küçükbakkalköy Dörtyol tanzim altı,

-Küçükbakkalköy tanzim altı,

-Göztepe girişi (Yumurtacı Abdibey Caddesi).

Kartal Kurban Satış Yerleri:

-Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi arkası

-Çavuşoğlu Mahallesi Topçamlar mevkii (eski açık otopazarı),

-Çanakkale ve Tecerdağı caddelerinin kesiştiği yerdeki boş arazi,

-Atalar Mahalle Muhtarlığı’nın yanı (Büklü Düğün Salonu arkası)

-Cevizli Kireç Ocakları mevkii eski hal yeri,

-Hürriyet Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi Salı Pazarı girişi (Yakacık),

-Cumhuriyet Mahallesi Açelya Sokak Modül yanı,

-Kartal Caddesi Total Benzin İstasyonu karşısı,

-Yenimahalle Atatürk ve Yahya Kemal Beyatlı caddelerinin kesiştiği yerdeki alan (Soğanlık),

-Yunus Emre Caddesi Akasya Sokak, İhsan Bayrakçı İlköğretim Okulu’nun alt tarafındaki boş alan (Uğur Mumcu Mahallesi),

-Yunus Emre Caddesi Yunus Emre Mescidi’nin alt tarafındaki boş alan,

-Akşemsettin Caddesi üzerindeki Tansa Market’in arkasındaki boş alan,

-Yenimahalle Cumhuriyet Caddesi (Eski zift fabrikasının bulunduğu alan, Topselvi). Küçükçekmece Kurban Satış ve Kesim Yerleri:

-551. Parsel İfa Spor Tesisleri (Kesim yeri var),

-Soğuksu Çamlık üstü mevkii (Kesim yeri var),

-Halkalı Çamlık altı (Ziraat Okulu karşısı),

-Filiz Spor Sahası,

-İkitelli Bahariye Mensucat Fabrikası civarındaki boş alan,

-İnönü Mahallesi 323 Parsel’deki Maslakçeşme Caddesi cami altındaki boş alan,

-Küçükçekmece Mandacı’nın yeri,

-Yeşilova Esnafspor Sahası,

-E-5 girişi Sefaköy Kavaklı Parkı,

-Söğütlüçeşme Kanarya mahalleleri arasındaki caminin üstündeki boş alan,

-İnönü Mahallesi minibüs son duraklarının bulunduğu yerdeki boş alan,

-Gümrük Yolu üzeri İstasyon Mahallesi Taştepe mevkii TIR Parkı yanı.

Kağıthane Kurban Satış Yerleri:

-Çağlayan Mahallesi Göz Nurunu Koruma Vakfı altı,

-Barbaros Bulvarı girişi,

-Cendere Yolu Shell Benzin İstasyonu karşısı,

-Gürsel Mahallesi Göçmen Blokları yanı (İstaç).

Kağıthane Kurban Kesim Yeri:

-Merkez Mahallesi Cendere Yolu üzeri Makine İkmal Müdürlüğü üst garajı.

Maltepe Kurban Satış ve Kesim Yerleri:

-Eski kömür deposu Tugayyolu,

-Küçükyalı’daki tünelin üstündeki boş yer.

Pendik Kurban Satış ve Kesim Yeri:

-Fevzi Çakmak Mahallesi Ytong üstü (eski taşocağı).

Sarıyer Kurban Satış ve Kesim Yerleri:

-Rumelikavağı Mahalle Camii arkası,

-Sarıyer Hasanpaşa Köşkü önündeki boş alan,

-Cumhuriyet Mahallesi Dallas Parkı yanı,

-Yeniköy Mahallesi Bağlar mevkii İnteks villaları alt kısmındaki boş arazi,

-Yeniköy Mahallesi Bağlar mevkii otobüs durağı yanı (Cevahirler Camii arkası),

-Pınar Mahallesi Balabandere Caddesi,

-Poligon Mahallesi İstinye bayırı sepetçinin alt tarafı,

-Toprak döküm sahası,

-Derbent otobüs son durağı yanı, afet için ayrılmış olan yer,

-İSKİ arıtma tesisleri yanından Büyük Armutlu’ya çıkan yolun sağ tarafındaki boş arazi. Şişli Kurban Satış Yerleri:

-Şişli Trafik Müdürlüğü yanındaki boş arsa,

-SSK Hastanesi’nin altı (Piyale Paşa),

-Lalaşahin Pazarı karşısı,

-Feriköy Cin Deresi,

-Mahmut Şevket Paşa Zabıta Karakol yanı,

-Ayazağa Şube Müdürlüğü yanı, parkın bir bölümü,

-Ayazağa Adela Fabrikası yanı,

-Esentepe Mahallesi Zincirlidere,

-Yayla Mahallesi Yayla Camii yanı ve civarı.

Şişli Kurban Kesim Yerleri:

-Feriköy Lunapark yanı,

-Temizlik Müdürlüğü Deposu Veteriner Müdürlüğü yanı.

Tuzla Kurban Satış Yerleri:

-Evliya Çelebi Mahallesi Meslek Lisesi karşısı,

-Aydınlı Mahallesi Atatürk Caddesi No:22 yanı boş alan,

-Şifa Mahallesi Yunus Emre İlköğretim Okulu yanı boş alan,

-Postahane Mahallesi Ayazma Çay Bahçesi ile Yalıboyu Caddesi arasındaki boş arsa,

-E-5 Karayolu kenarı Yapel Fabrikası yanı.

Üsküdar Kurban Satış Yerleri:

-Altunizade Papyon,

-Esatpaşa Pazaryeri,

-Küplüce Futbol Sahası yanı,

-Çengelköy İsmail Çakmak arsa,

-Bahçelievler Bora Sürücü Kursu yanı,

-Ferah Mahallesi son durak,

-Küçüksu Köprü yanı (Vakıf arsası).

Üsküdar Kurban Kesim Yerleri:

-Altunizade Papyon,

-Yeni Toptaşı eski İETT garajı.

Ümraniye Kurban Satış Yerleri:

-Alemdağ Caddesi Kemerdere mevkii benzinci yanı,

-Eski TRT verici sahası Kazım Karabekir Mahalle girişi,

-Tepe üstü benzinci arkası,

-Türk-İş Sitesi Polis Karakolu karşısı.

Ümraniye Kurban Kesim Yeri:

-Alemdağ Caddesi Kemerdere mevkii.

Zeytinburnu kurban satış yerleri:

-Bayrampaşa Yolu (Mezarlık duvar dibi),

-Telsiz Mahallesi (Coşkun Sahası),

-Kazlıçeşme Tren Köprüsü yanı (Yedikule),

-Abay Caddesi Et ve Balık Kurumu karşısı,

-Çırpıcı mevkii.

One response to “İstanbul Kurbanlık Koyun Büyükbaş Küçükbaş (2013) Hayvan Fiyatları

Subscribe to comments with RSS.

  1. İstanbul Kurbanlık Koyun Büyükbaş Küçükbaş (2013) Hayvan Fiyatları

Leave a comment

The Daily Post

The Art and Craft of Blogging

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.